WFFC2103 9″ CONIC FOUNTAIN

pedaran:


  • FOUNTAIN--CONIC : WFFC2103 9" WARNA BERKILAUAN
  • PACKING: 12/2
  • jéntré produk

    Tags produk

    12

    Typ e: petasan & petasan -FOUNTAIN Tempat of Origin: Hunan, Cina

    Brand Nami: WANFU kasempetan: festival, kawinan, ultah, pihak ...

    ART.NO.

    ART.NAME

    pak-pakan

    CBM

    SIZE

    WFFC2103

    9 "WARNA BERKILAUAN

    12/2

    0,048

    9 "

    23

    Bungkusan: 5-lapisan baku corrugated karton

    lable swasta nyaeta ditarima. OEM .ODM nyaeta ok pikeun urang.

    Port: Shanghai / Beihai Cina

    waktos pangiriman: kira 45 poé sanggeus keuna ditandatanganan. Mun kuantitas badag, waktu pangiriman baris kaci

    34

    1. C harga ompetitive
    2. Kualitas Rupa, produk pikaresepeun
    3. Di-waktu pangiriman
    4. T hujan tim staf

    Ieu bakal ngajamin pesenan Anjeun bisa réngsé sampurna!

    WANFU petasan, Anjeun tiasa Percanten salawasna !!!

    Mangga wartosan kami kalawan bébas pikeun patalékan.

    Anjeun patalékan bakal nampa perawatan hébat urang jeung jasa

     

     

    kantor kami

    FAQ

    WANFU Fireworks is supplying different kinds of fireworks products for our clients for years, such as Sparklers, Party poppers, Cakes, Fountains, Rockets , Smoke, Reloadable artillery,firecrackers and so on.

    We have been focused our attention to the quality control, and trying to lower our cost, to wish to get more competitive price for our customers.

    Trained staff will show our great care to our every client, even small orders.


    Your any enquiry is welcomed.

    Thank you for your trust and contact us freely: wf@wanfufireworks.com


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali