Naha anjeun milih
Wanfu petasan?

Simkuring gaduh pangalaman dina produk pikeun loba nagara béda. Sadaya produk urang Tembok diwangun akur jeung standar tina tujuan kayaning AFSL baku jeung peraturan CPSC Amérika, BS7114, EN15947.

Sateuacan kiriman, urang ngalakonan sistem kadali kualitas ketat: Ti persiapan bahan ka packing panungtungan kana karton teh. Urang bakal parios kalawan unggal prosedur ulah masalah jeung cobaan pikeun mastikeun kualitas luhur.

Simkuring gaduh pabrik urang sorangan. Tapi sakumaha everyone weruh, anu petasan boga kitu loba produk béda. Sangkan kudu dagangan sababaraha ti pabrik lianna. Tapi, urang bakal milih pabrik alus tur nyetél group sumber alus urang.
Staf dilatih teh titik konci.

staf kami aya alusna dilatih sarta bisa komunikasi fluently sareng anjeun ambéh sasuai ka nu Anjeun bisa dipikaharti sagemblengna tanpa faults disababkeun sarta baris nyieun susunan petasan anjeun hiji pangalaman nu panggampangna tur pikaresepeun.

Tujuanana kami téh neruskeun pikeun ngembangkeun produk anyar inovatif pikeun pasar dunya, sarta nganteurkeun aranjeunna ka anjeun kalayan kualitas sarta paling kalapa harga pangluhurna.

 

Profil Perusahaan

Liuyang Wanfu petasan Co., Ltd. mangrupa produsén petasan profésional sarta éksportir, ayana di Liuyang, Cina. Simkuring gaduh dua petasan pabrik jeung hiji pabrik packing percetakan. Pabrik petasan kudu leuwih ti 15 taun ngahasilkeun pangalaman. Urang nyetel tim alus ti produk ngembang, ngarancang, percetakan, ngahasilkeun, mun kadali kualitas, neundeun jeung selling.We utamana ngahasilkeun jeung ngajual rupa béda tina kembang api: kayaning tampilan na konsumen muih, nembak Magic, Romawi lilin, spinners Ground, helikopter, kaulinan petasan, Fountains, barisan mariem jeung mortir cangkang, Birthday lilin, Smokeless tahap petasan ...