Apa sampeyan milih
Wanfu Fireworks?

We duwe pengalaman ing produk kanggo akeh negara. Kabeh produk kita padha digawe salaras karo standar saka panggonan kayata AFSL STANDARD lan peraturan CPSC Amérika, BS7114, EN15947.

Sadurunge kintunan, kita nindakake sistem kontrol kualitas ketat: Saka preparation material packing pungkasan menyang karton. Kita bakal mriksa karo saben prosedur supaya masalah lan nyoba kanggo njamin kualitas.

We kudu pabrik kita dhewe. nanging minangka everyone mangerténi, mercon wis dadi akeh produk beda. Dadi kita kudu perdagangan sawetara saka pabrik liyane. Nanging, kita bakal milih pabrik apik lan nyiyapake klompok sumber apik kita.
Staff dilatih titik tombol.

Staff Kita uga dilatih lan bisa komunikasi fluently karo sampeyan supaya syarat saged rampung tanpa bentet nyebabake lan bakal nggawe nindakake mercon Panjenengan pengalaman gampang lan nyenengake.

Kita goal punika terus berkembang produk anyar inovatif kanggo pasar dunya, lan ngirim menyang sampeyan karo kualitas lan paling competitive prices paling.

 

company profile

Liuyang Wanfu Fireworks Co., Ltd. yaiku salah sawijining perusahaan mercon profesional lan exporter, dumunung ing Liuyang, China. Kita duwe loro mercon pabrik lan siji pabrik packing printing. Ing pabrik mercon duwe luwih saka 15 taun saka prodhuksi pengalaman. We Nggawe tim apik saka produk ngembangaken, ngrancang, Printing, prodhuksi, kanggo kontrol kualitas, panyimpenan lan selling.We utamané ngasilaké lan ngedol macem-macem jinis mercon: kayata tampilan lan konsumen roti, nembak Magic, Romawi lilin, spinners lemah, Helikopter, Toy api, Pancuran, meriem Nihan, Birthday lilin, smokeless tataran mercon ...